Julia Julie

Annons

Underbart är kort

IMG_0526 DSC_0299 DSC_0597

 

… & så åkte man till Åre för att lära sig att åka skidor. It will be fun, they said.  12 timmar senare så låg man på akuten. Haha, livets ironi!

Jag har skadat knät, hoppar på kryckor och lämnar helst inte sängen. Alltså, att röra på sig i all ära men jag har aldrig upplevt känslan av att vara så ofunktionell. Liksom, att bara kunna hämta ett glas vatten utan att spilla ut allt medan man hoppar på ett ben? Eller bara att kunna använda kryckor samtidigt som man bär något är ju helt omöjligt. Jag använder ofta munnen, typ Iprenförpackninen mellan tänderna som jag hoppar på kryckorna. Sånt där jag inte visste tidigare, men som jag lärt mig nu. Bra va? :-)

Tack vare underbara människor i min omgivning kunde jag ta mig till ställen, snowracern drog dom mig i. Så after-skin fick jag uppleva. Det var mer min grej.

 

Men. Kan vi bara ta en sekund och diskutera den smärtan jag kände när jag föll och knät VRED sig. Jag hörde ett ordentligt Knak och min första tanke var att något gått av. Detta knaket KÄNDES och jag skrek.

Vanligtvis är jag en gråtare. Tårarna kommer vid smärta, jag kan inte kontrollera det. Denna gång – kom inga tårar. Ändå var det så smärtsamt att jag ville fysiskt lämna min kropp. Jag såg ut som i pete i Family Guy när han ramlat och sitter på marken och säger “ååååhshhhh” “ååååshh”. Vet inte om ni förstår. Men jag kurade ned mitt ansikte i snön av smärta.

Utåt sett vet jag inte om det syntes. Smärtan alltså. Eller paniken som fanns i mig.

Nåväl. Vad är väl en bal på slottet? Shit happens :-) nu vill jag varan kunna GÅ igen så att jag kan få tillbaka ett vardagligt liv.

När man är trött på Netflix – då vet man att man är hemma för mycket.

 

Kommentarer

Leave a Reply

Annons
stats